Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme de incalzire prin pardoseala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de incalzire electrica in pardoseala EBECO asigura o incalzire eficienta a camerei, fie acasa in baie sau in camera de zi, fie la locul de munca, in ateliere, sali de sport. Sistemul de incalzire prin pardoseli radiante este utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, el putand fi montat chiar peste vechea podea.

Pardoseala din bucatarie, camera de zi, baie va fi mereu calda pe toata suparafata, oferindu-ti confortul maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de reglare, control si programare exacta a climatului interior.

Incalzirea electrica prin pardoseala produce o optima distribuire a caldurii in camere. Asta inseamna ca, caldura poate fi mai mica decat de obicei cu 2-3 grade mentinandu-se totodata un grad ridicat de confort. Incalzirea electrica prin pardoseala EBECO poate asigura o conservare a energiei de 15% la pardoselile bine izolate.

Sistemele EBECO de incalzire electrica prin pardoseala sunt izolate cu un strat de teflon ce ofera o mare toleranta incalzirii. Deasemeni, cablurile sunt mult mai durabile decat orice alte cabluri produse si aflate pe piata.

EBECO ofera o garantie de 10 ani pentru toate sistemele de incalzire prin pardoseala, atat pentru cablurile incalzitoare cat si pentru termostate.
Din Gura in Gura